“Only through our connectedness to others can we really know and enhance the self. And only through working on the self can we begin to enhance our connectedness to others”

– Harriet Lerner –

 Open groep

Iedereen met een specifieke vraag of verlangen kan zich opgeven voor deelname aan een open groep. Dit is een manier om kennis te maken met de methode of als je eenmalig aan een vraag wilt werken.

Het voordeel van het werken in een groep ten opzichte van een individuele afspraak is dat je meerdere resonantiefiguren op kunt stellen. Na het formuleren van je verlangen in een zin, nodig je één voor één mensen uit de kring uit om te resoneren op het door jouw gekozen woord. Samen resoneren zij op datgene wat er in je onbewuste speelt en van invloed is op jouw verlangen. Vaak zijn dit verschillende delen van jezelf of worden familieleden zichtbaar.

 Deelname

Als je je opgeeft voor deelname aan een open groep wordt gevraagd of je wilt werken aan een eigen vraag of als resonantiefiguur wilt deelnemen in de opstelling van iemand uit de groep. Per keer is er tijd voor ongeveer drie opstellingen.

 Data

Hieronder vind je de eerstvolgende twee data voor de open groep. Klik op de titel voor meer informatie of om je direct aan te melden. In de agenda zijn alle data voor het komende jaar te vinden.
.

Er zijn geen aankomende evenementen.