“Only through our connectedness to others can we really know and enhance the self. And only through working on the self can we begin to enhance our connectedness to others”

– Harriet Lerner –

 Leergroep

Voor mensen die gedurende een langere periode willen werken met een vaste groep mensen of aan een bepaald onderwerp, is er de  leergroep. Iedere deelnemer van de groep werkt om beurten aan zijn eigen verlangen of als resonantiefiguur.

Door gedurende een langere periode te werken met de methode van het opstellen van het verlangen is het mogelijk om op een diepgaande manier te werken aan eigen thema’s of vragen.

Per bijeenkomst wordt een aantal deelnemers in de gelegenheid gesteld om een zin te formuleren waarmee gewerkt wordt. Andere leden van de groep worden uitgenodigd om op de gestelde vraag of het verlangen te resoneren.

 Verschillende delen

Samen resoneren zij op datgene wat er in je onbewuste speelt en van invloed is op jouw verlangen. Vaak zijn dit verschillende delen van jezelf of worden familieleden zichtbaar.

Het verschil tussen een leergroep en een open groep is dat je in een leergroep gedurende een langere periode met dezelfde mensen werkt.

 Data

Hieronder vind je de eerstvolgende startdatum voor de leergroep. Klik op de titel voor meer informatie of om je direct aan te melden. In de agenda zijn alle data voor het komende jaar te vinden.

.

Er zijn geen aankomende evenementen.