Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Ken Jezelf

31 januari 2019 | 19:30 - 22:00

€150,00

Ken jezelf

We staan aan het begin van een nieuw jaar. Misschien heb je goede voornemens, of heb je deze juist afgezworen? Hoe dan ook, jij bent er aan toe om keuzes te maken die kloppen met wie je bent. Dat vraagt dat je jezelf goed kent en weet wat belangrijk voor je is. In de hectiek van alledag komen we hier niet altijd aan toe. In een groep werken aan deze vraag kan behulpzaam zijn, omdat de interactie met anderen hierbij behulpzaam is.

De 3-delige workshop ‘Ken jezelf’ is gericht op meer zelfkennis, daadkracht en vertrouwen om te kiezen voor wie je werkelijk bent en wat jij belangrijk vindt.

Tijdens de 3 bijeenkomsten staan de volgende vragen centraal:

  1. Waar kom je vandaan? Hoe anderen, je ouders, over ons dachten en ons zien en het beeld dat we van onszelf gevormd hebben.

Jezelf echt kennen is best lastig, omdat een deel van wat ik ben bestaat uit sporen van het verleden. Hoe we naar onszelf kijken wordt gevormd in onze eigen jeugd en geschiedenis en wat we daarvan geleerd hebben.

Wat heeft je verleden en de familie waarin je geboren bent je gebracht? Wat heb je van huis uit meegekregen, welke talenten? Waar put je uit bij het maken van de juiste keuzes? Waar is je verleden een belemmering voor je? Wat wil je achter je laten?

  1. Waar sta je nu? Over weten wie je bent en wat je wilt.

Wat speelt er nu in je leven wat maakt dat je deelneemt aan deze workshop? Waar hoop je antwoord op te krijgen?

Als jij weet waar je voor staat, waar je goed in bent en wat jou ‘eigen’ maakt, leidt dat tot meer zelfvertrouwen en veerkracht. Identiteit gaat altijd over herkenning. Weten wie je bent, welke eigenschappen jou kenmerken en hoe je anders bent dan anderen of je juist herkent in anderen. De buitenkant van onze identiteit is wat we laten zien in ons gedrag en onze houding. Identiteit heeft ook een binnenkant. Die heeft alles te maken met hoe we naar onszelf kijken, hoe we ons voelen en wat we geleerd hebben over onszelf.

  1. Waar wil je naartoe? Wat is je verlangen?

Carl Jung zei ‘Ik ben niet wat er met me is gebeurd, ik ben wat ik wil worden’. Wat is je verlangen? Worden wie je bent is kijken naar je verlangen. We werken groepsgewijs aan de hand van opstellingen met het verlangen.

Tijdens de workshops gaan we concreet met deze vragen aan de slag. Deels individueel, deels met  z’n tweeën of in de groep. Ook krijg je bij deelname voorafgaand aan de eerste bijeenkomst een vraag toegestuurd om je voor te bereiden op de workshop.

Data:

  • donderdag 31 januari van 19.30 uur – 22.00 uur
  • donderdag 28 februari van 19.30 uur – 22.00 uur
  • donderdag 28 maart van 19.30 uur – 22.00 uur

 

Kosten: € 150, – p.p. voor drie workshops

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
31 januari 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€150,00
Evenement Categorie:

Locatie

Bosrandweg 9
Dalfsen, 7722 KB
+ Google Maps